RAJTVONAL

Mi a Rajtvonal?

A Rajtvonal a középiskolás, egyetemista diákokat köti össze a magyar és nemzetközi vállalkozásokkal annak érdekében, hogy a diákok megismerjék a munkaerőpiaci szereplőket, felkészülten válasszanak maguknak életpályát, szakmát, a cégek pedig előre tudjanak gondoskodni leendő munkavállalóik befogadásáról és képzéséről.

Miért hoztuk létre?

1) Az oktatás nem felel meg a valós munkaerőpiaci helyzetnek.

Alapvető készségek fejlesztése elmarad (pl. gazdasági ismeretek, szakmák). A pályakezdőknek hiányos az önismeretük és nem rendelkeznek megfelelő ismeretekkel a 21. század szakmáiról, munkaerőpiacáról.

2) KKV-knak nincs utánpótlás stratégiája, nem tudják megfelelően megszólítani a fiatalokat.

3) A cégek és a pályakezdők egymásról alkotott képe téves, nem találnak könnyen kapcsolódási lehetőségeket.

Mit kínálunk?

1) Középiskolásoknak szakma ismereti lehetőségeket biztosítunk, videók, személyes találkozások, pályaorientációs börzék, tanulmányutak alkalmával (A: egy területben elmélyülés, B: sok különböző terület megismerése)

2) KKV-knak kínálunk olyan marketing és utánpótlás csomagot, melynek keretében középiskolásokkal közösen alakítjuk ki a cég fiataloknak szóló online kampányát (felkészülés, megállapodás, középiskolások ismeretbővítése, kampány megvalósítás, értékelés, utánkövetés). A középiskolások egyetemisták vezetésével és marketinges kolléga útmutatása alapján dolgoznak a kampányokon projekt csapatokban.

Ha szeretnél csatlakozni a projekthez, keresd Hitka Zsófia kollegánkat: hitka.zsofia@cromo.hu +36 20 413 1294